To je bil Vujovićev nagovor za medaljo

Veselin Vujović je znan po svojih motivacijskih prijemih. Z njegovo pomočjo je Slovenija v infarktni končnici premagala Hrvaško in osvojila bronasto medaljo na svetovnem rokometnem prvenstvu.
Oglej si celoten članek

Kot najbrž že veste, je Slovenija ob polčasu tekme s Hrvaško zaostajala za pet golov (13:18), v drugem delu pa že celo za osem (16:24). V zadnjih 15 minutah pa so varovanci Veselina Vujovića uprizorili enega največjih preobratov v zgodovini rokometa in si priborili prvo medaljo na svetovnih prvenstvih.

Pri izidu 23:27 v korist Hrvaške, deset minut pred koncem srečanja, je selektor naših južnih sosedov zahteval minuto odmora. A svojih varovancev ni prebudil, zato pa je za navdih poskrbel Črnogorec na slovenski klopi.

"Zdaj se lomi tekma, ne delajte neumnosti! Ali veste, kdo je bil četrti v Riu? Ne veste? Pa nihče si ne zapomni, kdo je bil četrti! Sedaj morate umreti! Še deset minut je! Morate dati vse v življenju! Igrajte, kot da bo konec sveta!" je grmel Vujović in dobil odgovor na parketu.

Na koncu tekme se je izkušeni trener, ki je kot igralec osvojil vse, kar se da osvojiti, veselil kot majhen otrok.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 17:55 29. Januar 2017.

    popravek: samo*

  • 17:55 29. Januar 2017.

    Eden in edini NAŠ VUJOVIĆ in EKIPA WITH THE BALLS! <br />Bravo SLOVENIJA! TOooooooooo. Spremljam hrvaške medije in smo jokcajo!<br …

  • 12:47 29. Januar 2017.

    PS: Kje je zdaj tisti tepec Tiselj-wannabe selektor, ki je o Vujoviću vedel povedati, da počne vse narobe? :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.