To je Dončića pričakalo v Traejevem mestu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Luka Dončić bo odigral tekmo proti velikemu rivalu.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Dallasa bodo prvo tekmo v novi NBA sezoni odigrali v gosteh, ob 1.30 po slovenskem času se bo začel njihov dvoboj z Atlanto Hawks. Ljubitelji košarke si bodo tako lahko ogledali nov spopad med Luko Dončićem in Traejem Youngom, ki ju po naboru leta 2018 vseskozi povezujejo in primerjajo. Slovenca je namreč kot tretjega izbrala prav Atlanta, a ga nato takoj zamenjala za Yonga z Dallasom in prejela še dodaten izbor na naslednjem draftu.

Čeprav zvezdnika zatrjujeta, da ne gre za rivalstvo, pa so drugačnega mnenja njuni privrženci. Navijači Atlante in Younga vztrajajo, da je boljši Američan, podporniki Dallasa pa so na drugi strani prepričani, da so iz opravljenega posla med obema franšizama boljšo potegnili Mavericks. Zapisi na socialnih omrežjih včasih mejijo že na odkrito sovraštvo.

A tudi v Atlanti je veliko takšnih, ki jim je slovenski zvezdnik pri srcu. Dončića je tako tudi tokrat pričakala množica ljudi, ki si je želela njegovega podpisa. Slovenec je svojim privržencem tudi tokrat ustregel.

Foto: Profimedia Luka Dončić in Trae Young

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.