Šport > Košarka
3719 ogledov

To je Dončića pričakalo v Traejevem mestu

Luka Dončić in Trae Young Profimedia
Luka Dončić bo odigral tekmo proti velikemu rivalu.

Košarkarji Dallasa bodo prvo tekmo v novi NBA sezoni odigrali v gosteh, ob 1.30 po slovenskem času se bo začel njihov dvoboj z Atlanto Hawks. Ljubitelji košarke si bodo tako lahko ogledali nov spopad med Luko Dončićem in Traejem Youngom, ki ju po naboru leta 2018 vseskozi povezujejo in primerjajo. Slovenca je namreč kot tretjega izbrala prav Atlanta, a ga nato takoj zamenjala za Yonga z Dallasom in prejela še dodaten izbor na naslednjem draftu.

Čeprav zvezdnika zatrjujeta, da ne gre za rivalstvo, pa so drugačnega mnenja njuni privrženci. Navijači Atlante in Younga vztrajajo, da je boljši Američan, podporniki Dallasa pa so na drugi strani prepričani, da so iz opravljenega posla med obema franšizama boljšo potegnili Mavericks. Zapisi na socialnih omrežjih včasih mejijo že na odkrito sovraštvo.

A tudi v Atlanti je veliko takšnih, ki jim je slovenski zvezdnik pri srcu. Dončića je tako tudi tokrat pričakala množica ljudi, ki si je želela njegovega podpisa. Slovenec je svojim privržencem tudi tokrat ustregel.

Luka Dončić in Trae Young | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice