Šport > Košarka
18986 ogledov

Dončić končno povedal resnico glede Porzingisa

Kristaps Porzingis in Luka Dončić Profimedia
Slovenec je kategorično zavrnil namigovanja o kakršnemkoli sporu s Kristapsom Porzingisom.

O odnosu med Kristapsom Porzingisom in Lukom Dončićem je bilo v zadnjem letu prelitega ogromno črnila, za kar pa so po mnenju slovenskega zvezdnika odgovorni predvsem mediji.

Ne glede na to, kaj se je v resnici dogajalo v zakulisju, pa tudi Dončić ne more zanikati, da se je v zadnji sezoni nabralo kar nekaj dokaznega gradiva v podporo teoriji, da so bili odnosi med njima vse prej kot rožnati.

Kot smo nedavno poročali, sta košarkarja, sodeč po njuni interakciji, zakopala bojno sekiro. Pri tem je pomembno vlogo odigral tudi trener Jason Kidd, ki je nekoliko prevetril napadalno strategijo in s tem povečal vlogo latvijskega centra.

luka dončić Drugi časi Šport Trener "vzel" žogo Dončiću, Porzingis presrečen

Razpoloženje v Dallasu je po seriji zmag v pripravljalnem obdobju (4-0) na zelo visokem nivoju, govorice o tem, da naj bi Porzingis v bližnji prihodnost zapustil teksaško ekipo, pa so povsem potihnile.

Kar zadeva odnos med obema košarkarjema, je bil ta vedno dober, pa je za Dallas Morning News še enkrat potrdil prvi zvezdnik ekipe.

"Po mojem mnenju so to naredili mediji in ne midva. Novinarji so naju dojemali na takšen način. Ne vem. Med nama je vse v redu," je zatrdil 22-letnik.

Luka Dončić in Kristaps Porzingis "Sem kavč ekspert" Šport Porzingis o tem, kako komunicira z Dončićem Luka Dončić, Kristaps Porzingis, Mark Cuban Kakšen je odnos? Šport Cuban opozoril na dokaz, ki naj bi razkrival resnico o Luki in Porzingisu

Dotaknil se je tudi zelo odmevnih napovedi glede bodočega prejemnika nagrade za najkoristnejšega igralca lige (MVP). Po napovedih strokovnjakov je Dončić eden od treh glavnih kandidatov za osvojitev tega laskavega prizanja.

"Še vedno nisem ničesar osvojil," je bil neposreden Dončić. "Pred mano je še dolga pot."

lebron james Prva tekma Šport LeBron se je zastrmel v sodnika, kar je sledilo, je šokiralo vse

Trener Dallasa Jason Kidd je ob tem poudaril, da o nesoglasjih med obema nosilcema igre doslej ni bilo ne duha ne sluha. "Oba igrata in se zabavata. Oba sta umetnika na igrišču. Kolikor vidim, je vse lepo in dobro. V kratkem času, ki sem ga preživel z njima, nisem videl nobenih težav. Veliko se pogovarjata," je dejal Kidd.

luka dončić Brez izjem Šport Kidd česa takšnega od Dončića ne želi več videti
Komentarjev 1
  • Howard_Steinke 16:30 20.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦