Šport > Košarka
14740 ogledov

Cuban opozoril na dokaz, ki naj bi razkrival resnico o Luki in Porzingisu

Luka Dončić, Kristaps Porzingis, Mark Cuban Reševalni pas/Twitter
Cuban, ki si resnično želi, da bi prva zvezdnika ekipe zgradila dober odnos, se oklepa vsake bilke.

Ko so Dallas Mavericks pred dvema letoma in pol stopili v akcijo ter v svoje vrste pripeljali še drugega velikega evropskega zvezdnika Kristapsa Porzingisa, smo vsi nestrpno pričakovali, kaj nam lahko zvezdniški par Porzingis-Luka Dončić ponudi na igrišču.

Toda od omenjenga para nismo videli veliko, saj je mladi Slovenec zablestel v polnem sijaju, medtem ko so bile predstave Latvijca iz sezone v sezono bolj blede, veliko pa se je poročalo o nezadovoljstvu Porzingisa ter slabem odnosu z Dončićem.

Luka Dončić in Kristaps Porzingis | Avtor: Profimedia Profimedia

Mnogi so tako bili prepričani, da je zaradi astronomske pogodbe ter slabih predstav usoda Latvijca pri Maverickih zapečatena ter da je slednji že zaključil svojo epizodo pri Dallasu... Toda nova sezona je že pred vrati, Porzingis pa je še vedno član Dallasa.

Še več, lastnik ekipe Mark Cuban je za Sports Illustrated izjavil, da so vse govorice o slabem medsebojnem odnosu njegovih prvih dveh zvezdnikov neresnične, o čemer lahko ponudi tudi dokaz. Njegova košarkarja naj bi zgradila prijateljstvo, o čemer priča podatek, da si redno všečkata objave na socialnih omrežjih.

Cuban je svojo teorijo kasneje potrdil tudi v nastopu za radijsko postaje The Eagle, kjer je pojasnil, da so "všečki medsebojnih objav na socilanih omrežjih znamenje moči njunega medsebojnega odnosa. Njun odnos je tako povsem v redu, glede tega nima nobenih skrbi."

Na prvi pogled se tako zdi, da je Cuban precej obupan, da bi ustvaril prijetno atmosfero med svojima najboljšima igralcema in se tako oklepa vsake rešilne bilke, po drugi strani pa se vendarle moramo zavedati, da v današnjem času aktivnosti na socialnih omrežjih nudijo lep vpogled v razmišljanje posameznikov in odnosa do določenih tem.

Toda če je všečkanje statusov resnično "znamenje" odličnega odnosa, smo vendarle lahko precej skeptični. Dosti bolj nas lahko veselijo nedavne izjave športnega novinarja Tima MacMahoha, ki trdi, da Porzingis komaj čaka na svež začetek pri Dallasu, potem ko se je ta odločil za menjavo trenerja.

Porzingis tako v sezono vstopa resnično optimističen in morda si povrne tudi prepotrebno samozavest, ki jo je izgubil v zadnji katastrofalni sezoni.

"Kolikor razumem, čuti, da ima priložnost za nov začetek pod novim trenerjem. Med sezonama je bil zdrav, lahko se je posvetil delu. Ne zgolj na svoji igri, temveč tudi na svojem telesu. Vrača se povsem osvežen. Kolikor sem uspel razbrati, se vrača tudi dosti bolj optimističen," je Porzingisovo stanje ocenil MacMahon.

Morda pa Porzingis pod novim trenerjem Jasonom Kiddom z drugačnim pristopom in načinom igre vendarle upraviči bogato pogodbo, ki naj bi mu v prihodnjih treh letih nanesla kar 100 milijonov dolarjev.

Luka Dončić in Stephen Curry Kontroverzno Šport ESPN izdal seznam desetih najboljših ter se zaradi Dončića znašel na udaru Revolucija Šport Dončićevi manipulaciji je odklenkalo, odslej mu grozi kazen Luka Dončić Rivalstvo Šport Zvezdnik zažugal Dončiću: "Prihajam pote!"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice