Šport > Košarka
15008 ogledov

Zvezdnik zažugal Dončiću: "Prihajam pote!"

Luka Dončić Profimedia
Novopečeni član Minnestote Timberwolves je pripravljen na nove spopade s slovenskim košarkarjem.

Po besedah Patricka Beverleyja, nekdanjega košarkarja Los Angeles Clippers, ki so v končnici dvakrat zapored izločili Dallas Mavericks, v ligi NBA ni košarkarja, ki bi ga bilo težje pokrivati kot Luko Dončića.

Clippersi in Mavericksi so se v zadnjih dveh sezonah dvakrat pomerili v uvodnem krogu kočnčnice, Beverley pa je imel na parketu nehvaležno nalogo, da poskuša zaustaviti enega najboljših košarkarjev na svetu. To mu ni najbolje uspelo, saj je Dončić obe seriji odigral na zelo visokem nivoju, kljub temu pa so se napredovanja v obeh primerih veselili Clippersi.

patrick beverley | Avtor: Epa Epa
Beverley, ki bo kariero nadaljeval v Minnesoti, je priznal, da mu je slovenski čudežni deček na igrišču povzročal številne preglavice. "Doslej mi je bilo v karieri najtežje pokrivati Luko. Lahka izbira," je iskreno povedal Beverley. "Sploh mi ni bilo treba razmišljati. Ampak prihajam ponj. Pripravljen sem na vse," je dodal ameriški organizator igre.

Očitno je Beverley po drugi seriji z Dallasom, v kateri so telički vodili z 2:0 in 3:2 v zmagah, a na koncu ostali praznih rok, spremenil svoje mnenje. Še julija 2020 je namreč trdil, da mu na parketu največji izziv predstavlja Damian Lillard. "Dame je razlog, zakaj hodim v telovadnico in dvigujem uteži. Povedal sem fantom, da moram izboljšati lateralno gibanje. Občutek imam, da nisem dovolj hiter. Ne morem mu slediti. Ne vem, če bi moral shujšati ali pridobiti več mišične mase. Vem samo to, da moram postati hitrejši," je dvoboj s košarkarjem Portland Trail Blazers povzel Beverley.

Komentarjev 1
  • Jerry_Palomo 11:21 25.september 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice