To je izrekel pred štirimi leti, bo prelomil obljubo?

Foto: Epa jurgen klopp
Trenerju Liverpoola že teče voda v grlo.
Oglej si celoten članek

Jürgen Klopp je z Liverpoolom še vedno v igri za naslov angleškega prvaka, saj ima njegovo moštvo  dva kroga pred koncem le točko zaostanka za Manchester Cityjem.

Redsi so se pod vodstvom nemškega stratega vrnili v sam vrh evropskega nogometa, vendar v štirih letih niso osvojili niti ene lovorike.

Klopp je za svoj doprinos deležen nenehnih pohval s strani konkurentov in drugih nogometnih strokovnjakov, vendar dobrega dela nikakor ne uspe podpreti s srebrnino.

"Pustite nam delati in v štirih letih bomo osvojili vsaj eno lovoriko," je leta 2015 napovedal 51-letni strokovnjak. "Če nam ne bo uspelo, bom začel trenirati v Švici," je dodal.

Časovni okvir, ki si ga je zastavil pred štirimi leti, se zdaj počasi izteka, na to pa ga je s šaljivo objavo spomnil tudi švicarski velikan FC Basel.

"Počaščeni smo, da se gospod Klopp zanima za nadaljevanje kariere v Švici in da vas je toliko, ki za njegov bodoči klub predlagate FC Basel, vendar smo zelo zadovoljni z našim aktualnim trenerjem," so zapisali ter tako poskrbeli, da se je njegova izjava izpred štirih let spet znašla v središču pozornosti.

Liverpool bo v zadnjih dveh krog domačega prvenstva lovil točko zaostanka za Manchester Cityjem, še vedno pa je v igri za finale lige prvakov, a bo moral na domačem Anfieldu nadoknaditi kar tri gole zaostanka za Barcelono.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.