To je Mourinho sporočil javnosti po prejeti odpovedi

Foto: Epa
Foto: Epa
Jose Mourinho se je oglasil prvič po slovesu od klopi Manchester Uniteda.
Oglej si celoten članek

Vodstvo Manchester Uniteda je po seriji slabih rezultatov odpustilo trenerja Rdečih vragov, Josea Mourinha.

Man Utd José Mourinho izgubil službo

Sedaj že nekdanji strateg Uniteda se je po nekajdnevnem molku le oglasil z naslednjo objavo:

"Bil sem izjemno ponosen, da nosim grb Manchester Uniteda, vse od dneva ko sem prišel in verjamem, da so navijači Uniteda to prepoznali. Tako kot pri mojih prejšnjih klubih sem sodeloval s številnimi izjemnimi ljudmi in verjamem, da bodo nekateri ostali moji prijatelji za vedno."

"Vem, da vsi poznate moje profesionalne principe. Vsakič, ko se določeno poglavje zapre, pokažem najgloblje spoštovanje in ne komentiram svojih nekdanjih kolegov."

"Upam, da bodo tudi mediji spoštovali mojo pozicijo in me pustili na miru, da živim navadno življenje, dokler se ne odločim za vrnitev v nogomet."

"Vesel božič!"

Lov za trenerjem Kdo je favorit za klop Rdečih vragov in kdo bo začasni trener?

Po odhodu Mourinha Znan začasni trener Uniteda

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:19 21. December 2018.

    Lepo je komentiral...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.