To je najbolj romantičen trenutek Vuelte

Foto: youtube Jesus Ezquerra
Izkoristil je priložnost.
Oglej si celoten članek

Zadnja etapa dirke po Španiji je bila po ustaljeni praksi namenjena predvsem mirni vožnji kolesarjev, ki so uspeli dokončati Vuelto. Primož Roglič je tako med etapo slavil zmago z moštvenimi kolegi, s svojo ekipo, nazdravil z največjimi tekmeci in se večkrat spustil v sproščeni klepet s kolesarji iz preostalih moštev, vendar ni bil edini, ki je lepo izkoristil zadnji dan težke tritedenske preizkušnje.

Za posebno potezo se je namreč odločil Jesus Ezquerra iz ekipe Burgos-BH. Pri njegovem moštvu so v spremljevalno vozilo posedli njegovo dekle, med vožnjo pa je Španec prikolesaril do avtomobila in skozi okno potisnil zaročni prstan. Gospodična je seveda privolila. "Zmaga je tukaj," je uspeh pokomentiral Ezquerra.

Uspeha karier Tako se slavi največji uspeh v karieri

"V oktobru je pravzaprav edini čas za poroke. Po koncu sezone tako kolesarji približno tri tedne večinoma skačejo iz enega slavja na drugega, ko se ženijo njihovi kolegi, moštveni sotekmovalci in prijatelji iz drugih moštev," je zanimiv podatek iz sveta kolesarstva pojasnil nekdanji kolesar Magnus Bäckstedt. 


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.