Šport
8639 ogledov

To je najbolj romantičen trenutek Vuelte

Jesus Ezquerra youtube
Izkoristil je priložnost.

Zadnja etapa dirke po Španiji je bila po ustaljeni praksi namenjena predvsem mirni vožnji kolesarjev, ki so uspeli dokončati Vuelto. Primož Roglič je tako med etapo slavil zmago z moštvenimi kolegi, s svojo ekipo, nazdravil z največjimi tekmeci in se večkrat spustil v sproščeni klepet s kolesarji iz preostalih moštev, vendar ni bil edini, ki je lepo izkoristil zadnji dan težke tritedenske preizkušnje.

Za posebno potezo se je namreč odločil Jesus Ezquerra iz ekipe Burgos-BH. Pri njegovem moštvu so v spremljevalno vozilo posedli njegovo dekle, med vožnjo pa je Španec prikolesaril do avtomobila in skozi okno potisnil zaročni prstan. Gospodična je seveda privolila. "Zmaga je tukaj," je uspeh pokomentiral Ezquerra.

Primož Roglič, Tadej Pogačar Uspeha karier Šport Tako se slavi največji uspeh v karieri

"V oktobru je pravzaprav edini čas za poroke. Po koncu sezone tako kolesarji približno tri tedne večinoma skačejo iz enega slavja na drugega, ko se ženijo njihovi kolegi, moštveni sotekmovalci in prijatelji iz drugih moštev," je zanimiv podatek iz sveta kolesarstva pojasnil nekdanji kolesar Magnus Bäckstedt. 


Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice