To je najdražji dres na svetu

Foto: twitter
Foto: twitter
Priznana oblikovalska hiša je na trg dala zanimiv artikel.
Oglej si celoten članek

Versace ni znamka, ki bi jo pogosto povezovali z nogometom. Toda vrhunec klubske sezone in bližajoče se svetovno prvenstvo prinašata evforijo, ki so se ji pridružili tudi v omenjenem modnem gigantu.

Odziv navijačev "Najgrši dres vseh časov"

Pri Versaceju so v začetku maja potrošnikom ponudili nogometni dres. Za belo majico s črnimi črtami in zlato-rdečim okrasjem je treba odšteti 585 evrov, tako da ne gre pričakovati, da bi kreacijo množično videvali na stadionih.

Versace sicer ni prvič posegel v nogomet, v preteklosti je bil večkrat povezan predvsem z obema milanskima kluboma - AC Milanom in Interjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.