Šport > Nogomet
824 ogledov

"Najgrši dres vseh časov"

Juventus tretji dres 2017/18 Facebook Tretji dres Juventusa za sezono 2017/18.
Navijači Juventusa niso navdušeni nad barvno kombinacijo rezervnih dresov, ki jih bodo njihovi ljubljenci nosili v prihodnji sezoni.

Italijanski prvak Juventus je po vsem svetu znan po svojih prepoznavnih belo-črnih barvah in glede osnovnih odtenkov kluba tudi v prihodnje ne bo sprememb. Prepoznaven ostaja tudi gostujoči dres v rumeno-modri kombinaciji, ki je ljubiteljem "stare dame" prav tako dobro znana.

Wojciech Szczęsny Tržnica Šport Juventus pripeljal dve okrepitvi

Zato pa so privrženci evropskih podprvakov s precej razburjenja sprejeli tretjo kombinacijo dresov za tekmovalno obdobje 2017/18. Alternativna oprema, ki jo bodo Torinčani nosili, se namreč bohoti v olivno-zeleni barvi, ki jo Juve ni uporabljal še nikoli.

Navijači so na družbenih omrežjih izrazili nezadovoljstvo na različne načine. Od ocen, da gre za "najgrši dres vseh časov", do opazk, da bo ekipa v teh dresih zgledala kot na vojaških manevrih.

Nekateri so opozorili na podobnost z lanskim dresom varšavske Legie in opozorili, da je poljski klub z namenom (kot je razvidno že iz imena) nosil "vojaške" odtenke.

Navijači z odzivom morda malce pretiravajo. Kaj menite vi?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.