To je po epski zmagi Slovenke storil Đoković

Foto: Epa
Foto: Epa
Vezi iz nekdanje skupne države očitno še vedno nekaj veljajo.
Oglej si celoten članek

V torek je Tamara Zidanšek dosegla največji uspeh slovenskega tenisa po osamosvojitvi, potem ko se je z zmago nad Španko Paulo Badoso uvrstila v polfinale odprtega prvenstva Francije.

Po zgodovinskem uspehu se je Slovenka odpravila v drobovje slovitega pariškega teniškega objekta in čakala na svojo ekipo.

Ukradel šov Zato so po dvoboju vsi govorili o trenerju Zidanškove

A preden se je Zidanškova lahko pozdravila z najtesnejšimi sodelavci, jo je pričakal prav poseben znanec. Razplet njenega dvoboja je namreč v prostorih, namenjenim igralcev in osebju, spremljal Novak Đoković.

Najboljši igralec zadnjih let je bil najbrž prvi, ki je neposredno čestital Tamari. Udarila sta se s pestmi in nato spregovorila še nekaj besed. Oba sta imela na obrazu prešeren nasmeh.

Zidanškova se bo v četrtek za mesto v velikem finalu pomerila z Rusinjo Anastazijo Pavljučenkovo. Đoković si moral mesto med četverico še prislužiti, v sredo zvečer ga čaka Italijan Matteo Berrettini.

OP Francije Zidanškova spoznala potencialni finalni tekmici

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.