To je pred Ronaldovim strelom storil Ramos

Foto: Twitter sergio ramos cristiano ronaldo
Portugalski napadalec je svetovno prvenstvo začel s hat-trickom proti Španiji.
Oglej si celoten članek

Težko pričakovani derbi uvodnega kroga skupine B na svetovnem prvenstvu v Rusiji med Španijo in Portugalsko se je končal brez zmagovalca (3:3).

Foto: Epa sergio ramos cristiano ronaldo

Pri aktualnih evropskih prvakih je s hat-trickom zablestel Cristiano Ronaldo, medtem ko je za nekdanje svetovne prvake dva gola dosegel Diego Costa, enega pa Nacho.

Portugalci so povedli v četrti minuti srečanja, ko je vratarja Manchester Uniteda Davida de Geo z bele točke premagal Cristiano Ronaldo. Španski vratar je krenil v desno, posnetki pa razkrivajo, da je pri tem upošteval navodilo kapetana.

Foto: Epa sergio ramos david de gea

Sergio Ramos, Ronaldov dolgoletni soigralec pri Real Madridu, kjer sta skupaj osvojila štiri naslove v ligi prvakov, je bil namreč prepričan, da bo Ronaldo žogo poslal v levo, s tem pa svojemu vratarju poslal napačno sporočilo.

Portugalec se je odločil za desno stran in zadel v prazen del mreže. Le ugibamo lahko, kaj bi se zgodilo, če bi Ramos ostal tiho.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.