Šport > Nogomet
29008 ogledov

To je pred Ronaldovim strelom storil Ramos

sergio ramos cristiano ronaldo Reševalni pas/Twitter
Portugalski napadalec je svetovno prvenstvo začel s hat-trickom proti Španiji.

Težko pričakovani derbi uvodnega kroga skupine B na svetovnem prvenstvu v Rusiji med Španijo in Portugalsko se je končal brez zmagovalca (3:3).

sergio ramos cristiano ronaldo | Avtor: Epa Epa

Pri aktualnih evropskih prvakih je s hat-trickom zablestel Cristiano Ronaldo, medtem ko je za nekdanje svetovne prvake dva gola dosegel Diego Costa, enega pa Nacho.

Portugalci so povedli v četrti minuti srečanja, ko je vratarja Manchester Uniteda Davida de Geo z bele točke premagal Cristiano Ronaldo. Španski vratar je krenil v desno, posnetki pa razkrivajo, da je pri tem upošteval navodilo kapetana.

sergio ramos david de gea | Avtor: Epa Epa

Sergio Ramos, Ronaldov dolgoletni soigralec pri Real Madridu, kjer sta skupaj osvojila štiri naslove v ligi prvakov, je bil namreč prepričan, da bo Ronaldo žogo poslal v levo, s tem pa svojemu vratarju poslal napačno sporočilo.

Portugalec se je odločil za desno stran in zadel v prazen del mreže. Le ugibamo lahko, kaj bi se zgodilo, če bi Ramos ostal tiho.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice