To je Slovenec, ki ga je Arnold Schwarzenegger želel spoznati

Foto: Arnold sports multifestival Australia 2018 Marjan Bolhar in Arnold Schwarzenegger
Povabil ga je k sebi, da sta si skupaj ogledala tekmo.
Oglej si celoten članek

Marjan Bolhar je domžalski heroj, ki je na prestižnem tekmovanju v kickboxingu v Melbournu osvojil šampionski pas. Marjan je prvi Slovenec, ki se je udeležil tega ogromnega tekmovanja. V nedeljo se boste lahko družili z njim ...

xxx

Ne samo medalja, spoznal je Arnolda

Ne samo, da je Marjan v Melbournu osvojil šampionski pas, tam je spoznal tudi legendarnega Arnolda Schwareneggerja. "Tja je prišel kot organizator in me med 10 tisoč tekmovalci povabil, da se usedem k njemu in si skupaj ogledava show Arnold multi festival. Zdel se je počaščen, da sem zmagal in edini prejel šampionski pas Oceanije," je Marjan povedal za Žurnal24.

Marjan sicer v Domžalah vodi Klub borilnih veščin, ki obratuje od leta 2013. "Ekipa je zagreta in mlada, željna novega znanja. Imamo preko 90 članov in članic. Delo z mladimi in starejšimi me zelo veseli in počaščen sem, da lahko znanje delim naprej,“ nam je povedal Marjan.

Spoznajte ga na našem Festivalu

Edini prejemnik šampionskega pasu v Oceaniji se bo predstavil tudi na našem Festivalu za ljubitelje živali, ki ga v Domžalah prirejamo že četrto leto. Tam bo 10. junija med 9:30 in 18:30 uro pripravil ring s t.i. big gloves rokavicami in vso zaščitno opermo. "Poskrbel bom za rekreacijo tako otrok kot tudi starejših,“ je dodal Marjan.

Dogodek za otroke Festival za živali letos na dveh lokacijah

Borilne veščine krepijo osebnost

Veliko otrok se odloča za treniranje borilnih veščin, a se velikokrat zgodi, da starši nad idejo niso navdušeni. Kaj pa na to pravi Marjan? "Borilne veščine so enkratne, saj ti dajo disciplino, odločenost, hrabrost … Zaradi borilnih veščin razviješ boljšo koordinacijo, motoriko in stabilizacijo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.