To naj bi bil razlog za Messijevo okužbo

Foto: Epa
Foto: Epa
Argentinski velezvezdnik ni
Oglej si celoten članek

Po vesti, da je s koronavirusom okužen dobitnik zlate žoge v minulem letu, so se pri PSG znašli v manjših kadrovskih težavah. Poleg argentinskega zvezdnika Lionela Messija so namreč okuženi še trije nogometaši in član strokovnega štaba. Vsi so seveda morali v karanteno.

Številni navijači pariškega kluba so sicer že s prstom pokazali na dogodek, ki naj bi bil kriv za pozitivni test Argentinca. Messi je božične praznike z družino namreč preživel v domovini, nekaj južnoameriških portalov pa je pred dnevi objavilo posnetke zabave na kateri je bil Leo v družbi z ženo in prijatelji, obkrožali pa so ga tudi številni neznanci. Nogometni zvezdnik se ni držal epidemioloških priporočil, to pa bi mu lahko prineslo težave v klubu.

Potrjeno Pozitiven tudi najboljši nogometaš na svetu!

V teh se je že znašel v novembru, ko je zaradi poškodbe izpustil tekme pariškega kluba, nato pa takoj zaigral v dresu Argentine. Pri PSG-ju njegove odločitve niso odobravali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.