Šport > Nogomet
5511 ogledov

To naj bi bil razlog za Messijevo okužbo

Leo Messi Paris SG Epa
Argentinski velezvezdnik ni

Po vesti, da je s koronavirusom okužen dobitnik zlate žoge v minulem letu, so se pri PSG znašli v manjših kadrovskih težavah. Poleg argentinskega zvezdnika Lionela Messija so namreč okuženi še trije nogometaši in član strokovnega štaba. Vsi so seveda morali v karanteno.

Številni navijači pariškega kluba so sicer že s prstom pokazali na dogodek, ki naj bi bil kriv za pozitivni test Argentinca. Messi je božične praznike z družino namreč preživel v domovini, nekaj južnoameriških portalov pa je pred dnevi objavilo posnetke zabave na kateri je bil Leo v družbi z ženo in prijatelji, obkrožali pa so ga tudi številni neznanci. Nogometni zvezdnik se ni držal epidemioloških priporočil, to pa bi mu lahko prineslo težave v klubu.

Pozitiven covid-19 test Potrjeno Šport Pozitiven tudi najboljši nogometaš na svetu!

V teh se je že znašel v novembru, ko je zaradi poškodbe izpustil tekme pariškega kluba, nato pa takoj zaigral v dresu Argentine. Pri PSG-ju njegove odločitve niso odobravali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice