Šport > Nogomet
5540 ogledov

Messi komentiral Ronaldovo vrnitev k Manchester Unitedu

cristiano ronaldo Epa
Cristiano Ronaldo je s svojimi predstavami v dresu rdečih vragov naredil velik vtis na Lionela Messija.

Argentinski napadalec, ki je poleti zapustil Barcelono, se je v intervjuju za Marco dotaknil vrnitve Cristiana Ronalda v angleško Premier League. Portugalec se je po 11 letih vrnil na Old Trafford, potem ko so rdeči vragi zanj Juventusu plačali 15 milijonov evrov.

Ronaldo je takoj po vrnitvi na Otok navdušil s svojo strelsko formo, a niti on ni mogel rešiti potapljajoče se barke pod vodstvom nekdanjega trenerja Oleja Gunnarja Solskjaerja, ki je moral pred dnevi zapustiti svoj položaj.

Ole Gunnar Solskjaer Angleški velikan Šport Legenda kluba odpuščena

messi | Avtor: Epa Epa
"Cristiano se je vrnil h klubu, ki ga je poznal že od prej, res pa je, da je Manchester Uniteu trenutno v povsem drugačnem položaju kot nekoč. Uspel se je prilagoditi na zelo impresiven način. Od samega začetka je dosegal gole, kot to vedno počne, in ni imel nobenih težav prilagajanjem," je povedal Messi.

Dotaknil se je tudi trenutne forme Uniteda, ki se nahaja šele na osmem mestu prvenstvene lestvice. "United je močna ekipa s kvalitetnimi igralci. Premier League je zelo zahtevno in izenačeno tekmovanje, kjer se lahko stvari hitro obrnejo. Po decembru se lahko še marsikaj zgodi," je prepričan Messi.

Na vprašanje, ali pogreša čase, ko sta se z Ronaldom merila v španski La Ligi, je napadalec PSG-ja odvrnil: "Minilo je že kar nekaj časa, odkar sva nazadnje igrala v isti ligi. Nisva bila zgolj tekmeca v individualnem smislu, temveč tudi v ekipnem. To je bilo čudovito obdobje za naju, saj so ljudje zelo uživali v tem. Lep spomin, ki bo ostal zapisan v nogometni zgodovini."

messi Na tnalu Šport Legenda brez milosti nad Messija: "Kako ga ni sram?"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.