Šport > Nogomet
4711 ogledov

Tako so se pri tekmecu norčevali iz Ronalda

Cristiano Ronaldo Epa
Premierligaški klub je odgovoril Cristianu Ronaldu.

Manchester United je konec tedna doživel visok poraz pri eni izmed slabših ekip Premier League. Watford je pred domačimi gledalci slavil s 4:1 in se na lestvici povzpel na 16. mesto. Nova katasrtofalna predstava je že odnesla trenerja rdečih vragov Oleja Gunnarja Solskjaerja.

Gostje so sicer v tekmo krenili precej samozavestno, prvi zvezdnik zasedbe z Old Trafforda pa je menil, da je potrebno le na pravi način odigrati tekmo. "Čas je, da še enkrat zavihamo rokave in preprosto opravimo svoje delo! Začnimo loviti cilje, ki jih imamo za to sezono," je na svojem twitterju objavil Cristiano Ronaldo.

A le vihanje rokav tokrat ni bilo dovolj. Ob polčasu je United zaostajal z 0:2, hitro zadel v drugem delu, a nato prejel še zadetka v 92. in 96. minuti.

Pri Watfordu niso pozabili na Portugalčev zapis. "Zavihali smo rokave in opravili svoje delo," so odgovorili na Ronaldove besede. Pri tem je upravljalec klubskega twitter računa seveda požel jezo navijačev velezvezdnika in Uniteda, domači pristaši in tisti, ki jim rdeči vragi in Portugalec ni povšeči, pa so se privoščljivo nasmejali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice