Šport > Nogomet
69012 ogledov

Kaj se zgodi, če vpričo Messija ukazuješ njegovi ženi?

Print Screen
Argentinski nogometni as se je na rdeči preprogi uprl direktorju revije France Football, ki podeljuje zlato žogo.

Lionela Messija so na gala prireditvi v francoski prestolnici, kjer nekoliko presenetljivo ugnal Roberta Lewandowskega in se še sedmič v karieri okitil z zlato žogo, spremljali soproga Antonela Roccuzzo in njuni trije sinovi - Thiago, Ciro in Mateo.

Lionel Messi Nič se ne spremeni Šport Tudi po letu premora Zlata žoga v istih rokah

Družinica je na rdeči preprogi veselo pozirala pred fotografskimi objektivi, ko je njihovo idilo zmotil direktor revije France Football. Ta je poskušal Antonelo "spoditi" iz kadra ter tako fotografom omogočiti, da bi v objektiv ujeli samo Messija in sinove, ki so se za to priložnost odeli v enake obleke kot njihov slavni oče.

Antonela se je na prošnjo odzvala in stopila korak stran, kar pa ni bilo pogodu njenemu možu, ki je zahteval, da se žena vrne v kader. 

S kavalirsko gesto si je najboljši nogometaš preteklega leta prislužil številne pohvale uporabnikov družbenih omrežjih.

 | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

"Antoneli si drzne vpričo Messija narekovati, kaj naj naredi? To je njegova žena, ne pa njegovo dekle" je zapisal nek navijač. "Kakšen kavalir! Messi se je postavil za svojo soprogo," je dodal drugi.

Leo Messi Ballon d'Or Spet Messi Šport Odzivi na Zlato žogo: "To je kraja, sramota!"

Messijeva sedma zlata žoga je sicer dvignila veliko prahu, saj je bil velik del nogometne javnosti prepričan, da bo priznanje osvojil Robert Lewandowski (Bayern Müncnen).

Za dodatno popestritev je poskrbel tudi Argentinčev večni rival Cristiano Ronaldo, ki je javno okrcal urednika omenjene nogometne revije.

cristiano ronaldo Rivalstvo Šport Messi komentiral Ronaldovo vrnitev k Manchester Unitedu Cristiano Ronaldo Zlata žoga Šport Ronaldo besen na urednika: Lagal je. To je nesprejemljivo!

messi Na tnalu Šport Legenda brez milosti nad Messija: "Kako ga ni sram?"
Komentarjev 3
  • Brittany_Edwards 15:24 01.december 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • marko345 13:29 01.december 2021.

    Bravo Messi, tako se to dela, ko hoče en pezde njegovo ženo odstranit. Ker se ne sliši mu je verjetno rekel pejd ti mal u k...c žena bo ob meni, ti pa spizdi. Grde besede ampak Messi je pokazal kdo je gazda .lepo

  • Smučar1 12:35 01.december 2021.

    Mogoče je letos res malo sporna, ampak bi jo moral dobiti parkrat prej, ko je Perez (Real) kupoval glasove za Ronalda CR 7, moral bi jih imeti vsaj ) 9 !