Šport > Nogomet
2776 ogledov

Ronaldo besen na urednika: Lagal je. To je nesprejemljivo!

Cristiano Ronaldo Instagram
Portugalski zvezdnik besen zaradi izjave.

Cristiano Ronaldo je besno reagiral na izjavo Pascala Ferreja, sicer urednika France Footballa. Ta je dejal, da želi Portugalec predvsem to, da bi svojo športno pot sklenil z več osvojenimi zlatimi žogami kot Lionel Messi. Do tokratnega izbora jih je Ronaldo v svojo vetrino pospravil pet, Argentinec šest. 

"Ronaldo ima samo eno ambicijo. Ta je, da bi se poslovil z več nagradami za Ballon d'Or kot Messi. To vem, ker mi je sam povedal," je bila izjava Ferreja.

Portugalec se je na povedano odzval na instagramu. "Pascal Ferre laže. Izkoristil je moje ime, da bi promoviral sebe in revijo za katero dela. Nesprejemljivo je, da oseba, ki je odgovorna za podelitev tako prestižne nagrade, laže na takšen način, z absolutnim nespoštovanjem do nekoga, ki je vedno cenil Zlato žogo in France Football. Tudi danes je lagal in moj izostanek s prireditve opravičeval s karanteno, ki pa ne obstaja," je zapisal Portugalec.

"Vedno želim čestitati tistim, ki zmagajo. V okviru športnega duha in fair-playja, ki spremlja mojo kariero od začetka. Nikoli nisem proti nikomur. Vedno zmagujem zase in za klube in reprezentanco, ki jih zastopam. Zmagujem zase in za tiste, ki me imajo radi. Ne zmagujem proti nekomu drugemu," je nadaljeval Ronaldo. 

"Moja največja ambicija je osvajanje državnih in mednarodnih naslovov za klube za katere igram. Ambicija je tudi to, da sem dober primer za vse, ki so, ali pa si želijo postati profesionalni nogometaši. Največja ambicija je pustiti svoje ime zapisano z zlatimi črkami v zgodovini svetovnega nogometa."

"Moj fokus je zdaj na naslednji tekmi Manchester Uniteda in na vsemu kar lahko, skupaj s soigralci in navijači, lahko uresničim. Ostalo? Ostalo je le ostalo," je zaključil zvezdnik. 

Ronaldo je v glasovanju za Zlato žogo tokrat zasedel le šesto mesto, med najboljše tri se je uvrščal vse od leta 2010.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice