Šport > Nogomet
2154 ogledov

Očarljivo: mali Mateo Messi slavi kot slavni oče!

Mateo Messi Instagram
Jabolko ne pade daleč od drevesa, pravijo. V nekaterih primerih pa je letvica postavljena zelo visoko.

Lionel Messi je po dveh desetletjih Barcelono zamenjal za Paris Saint-Germain, kljub temu pa ima v Kataloniji in po svetu pravo vojsko oboževalcev.

Argentinec je za svoj nekdanji klub storil veliko, njegova družina pa je še vedno tesno povezana s katalonsko metropolo. Tam občasno še vedno prebiva Messijeva družina s partnerko Antonello Roccuzzo in tremi sinovi: Thiagom, Mateom in Cirom.

Mateo je letos dopolnil šest let in je bil že večkrat zvezda posnetkov, ki so zaokrožili po svetu. Pred nekaj leti je pomotoma slavil gol Betisa na Camp Nouu, preden ga je nasmejani oče podučil, da ni zabila njegova ekipa.

Sedaj je na splet prišel posnetek malega Matea, ki po igri na domačem vrtu zadetke proslavlja v slogu svojega slavnega roditelja - s kazalcema usmerjenima v nebo. Očarljivo.

Komentarjev 1
  • David_Cobb 14:13 20.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦