Šport > Nogomet
1108 ogledov

Ronaldo všečkal objavo, ki trdi, da je Messi ukradel Zlato žogo

Leo Messi Ballon d'Or Epa
Komentar s profila slovitega Portugalca je povzročil vihar na socialnih omrežjih.

Cristiano Ronaldo je pred dvema dnevoma zatrdil, da bo 'kot ponavadi' čestital dobitniku Zlate žoge, ki jo je kasneje še sedmič v karieri dobil Lionel Messi. Portugalec je ostal pri petih, zavrnil pa je namigovanja, da je ena njegovih večjih ambicij ta, da bi Argentinca premagal po številu omenjenih nagrad, ki jih podeljuje France Football.

Novo slavje Messija mu vsekakor ni bilo povšeči, nov izbor argentinskega zvezdnika za najboljšega na svetu pa je precej razdelil tudi ljubitelje nogometa. Med tistimi, ki menijo, da je novi član pariškega PSG do nagrade prišel neupravičeno, so seveda tudi privrženci Portugalca. 

"In kdo jo je dobil? Seveda, Messi, ki je osvojil le Kraljev pokal z Barcelono. Proti Realu ni dosegel gola od trenutka, ko je Ronaldo zapustil klub, poniknil je na vseh velikih tekmah v tej sezoni in na koncu prišel do Copa Americe, ki be se 'itak' morala igrati le na vsaka štiri leta.  Ni zadel niti v polfinalu niti finalu. In ima individualno slabo sezono pri PSG," je zapisano na Instagram profilu, ki so ga naredili navijači Ronalda.

Ti so še nadaljevali: "Za Cristiana Ronalda bi morala biti ta nagrada 300-odstotno nepomembna. Je najboljši strelec povsod, oni pa najdejo način, da mu vzamejo priznanje."

"Za Messija je drugače. Lahko ima slabo sezono, vedno pa se najde način, da mu dajo nagrado. Kraja! Umazanija! Sramota! Enostavno žalostno. Kdor je videl, je videl. Vsi, ki so dovolj pametni, vedo, kdo si je zaslužil nagrado. Sprejeti nagrado, ki si jo ne zaslužiš, je lažna sreča brez ponosa. Ne glede na vse, bo CR7 najboljši v zgodovini," se je končal zapis.

To objava je bila nato všečkana z Ronaldovega instagram profila, v pripisanem komentarju pa je le ena beseda. "Dejstva!"

Komentarjev 1
  • Smučar1 10:41 02.december 2021.

    Buzarantek , penaldo ! Par zlatih žog muje itak Perez kupil....

Sorodne novice