"Kopitar nikoli ne razočara."

Foto: Profimedia anže kopitar
Slovenski hokejist Anže Kopitar nadaljuje z odličnimi predstavami v novi sezoni hokejske lige NHL.
Oglej si celoten članek

Hokejisti Los Angeles Kings nadaljujejo z uspešnimi predstavami na začetku nove sezone. Na peti tekmi zapored so osvojili točke; doma so premagali New York Islanders s 3:2, Anže Kopitar pa je bil strelec prvega zadetka in podajalec pri tretjem.

Slovenski hokejist se je izkazal s podajo v zadnji tretjini in Kraljem pomagal do zadetka ob terenski premoč Islanders. "Težko je igrati v takšni situaciji. Nisem vajen situacij dva na enega. Ko je podal, sploh nisem videl ploščka," je priznal strelec gola Drew Doughty in dodal: "Zagledal sem ga v zadnjem hipu in ga poskušal zadeti. Odlična podaja Kopija. To od njega pričakujemo vsako tekmo in nikoli nas ne razočara."

Kings so s četrto zmago, na eni tekmi so osvojili točko za poraz po podaljšku, skočili na vrh lige NHL. Devet točk, a tekmo več, ima le še Chicago.

Izvrstno gre tudi Kopitarju, saj je v petih tekmah dosegel že štiri zadetke in prispeval prav toliko podaj. Z osmimi točkami je med desetimi najboljšimi igralci v ligi.

Liga NHL, izidi:

Los Angeles Kings - New York Islanders 3:2
(Anže Kopitar 1 zadetek, 1 podaja v 19 minutah za Los Angeles)

Anaheim Ducks - Buffalo Sabres 1:3
Vegas Golden Knights - Boston Bruins 3:1

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.