Šport
461 ogledov

"Kopitar nikoli ne razočara."

anže kopitar
Slovenski hokejist Anže Kopitar nadaljuje z odličnimi predstavami v novi sezoni hokejske lige NHL.

Hokejisti Los Angeles Kings nadaljujejo z uspešnimi predstavami na začetku nove sezone. Na peti tekmi zapored so osvojili točke; doma so premagali New York Islanders s 3:2, Anže Kopitar pa je bil strelec prvega zadetka in podajalec pri tretjem.

Slovenski hokejist se je izkazal s podajo v zadnji tretjini in Kraljem pomagal do zadetka ob terenski premoč Islanders. "Težko je igrati v takšni situaciji. Nisem vajen situacij dva na enega. Ko je podal, sploh nisem videl ploščka," je priznal strelec gola Drew Doughty in dodal: "Zagledal sem ga v zadnjem hipu in ga poskušal zadeti. Odlična podaja Kopija. To od njega pričakujemo vsako tekmo in nikoli nas ne razočara."

Kings so s četrto zmago, na eni tekmi so osvojili točko za poraz po podaljšku, skočili na vrh lige NHL. Devet točk, a tekmo več, ima le še Chicago.

Izvrstno gre tudi Kopitarju, saj je v petih tekmah dosegel že štiri zadetke in prispeval prav toliko podaj. Z osmimi točkami je med desetimi najboljšimi igralci v ligi.

Liga NHL, izidi:

Los Angeles Kings - New York Islanders 3:2
(Anže Kopitar 1 zadetek, 1 podaja v 19 minutah za Los Angeles)

Anaheim Ducks - Buffalo Sabres 1:3
Vegas Golden Knights - Boston Bruins 3:1

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice