To se dogaja vsakič, ko Luka stopi skozi vrata

Foto: Saša Despot obožoevalci Luke Dončića Foto: Saša Despot obožoevalci Foto: Saša Despot obožoevalci Foto: Saša Despot obožoevalci Luke Dončića Foto: Saša Despot obožoevalci Luke Dončića Foto: Saša Despot obožoevalci Luke Dončića Foto: Saša Despot obožoevalci Luke Dončića Foto: Saša Despot obožoevalci Luke Dončića Foto: Saša Despot obožoevalci Luke Dončića Foto: Saša Despot obožoevalci Luke Dončića Foto: Saša Despot obožoevalci Luke Dončića Foto: Saša Despot obožoevalci Luke Dončića Foto: Saša Despot obožoevalci Luke Dončića
Pred hotelom, kjer prebivajo člani vseh reprezentanc, se zbirajo navijači, ki si želijo avtogram ali fotografijo z Luko Dončićem.
Oglej si celoten članek

Giannis Antetokounmpo, Luka Dončić in Nikola Jokić so največji zvezdniki tokratnega evropskega prvenstva. Aktualni najkoristnejši igralec lige NBA je včeraj s Srbijo sicer doživel nepričakovan poraz proti Italiji in že ostal brez možnosti za eno od odličij, Grk in Slovenec pa sta se s svojima reprezentancama prebila v četrtfinale. To dejstvo bo razveselilo tudi vse tiste, ki si želijo fotografijo in avtogram prvega strelca Slovenije.

Dejstvo, da je Dončić znan po tem, da je skoraj vedno na voljo navijačem, še zlasti najmlajšim, je pred hotel s košarkarji pripeljalo marsikaterega ljubitelja košarke. Ti potrpežljivo čakajo na trenutek, ko bo skozi vrata stopil tudi superzvezdnik NBA moštva Dallas Mavericks. Ko se Luka naposled pojavi, se nanj zgrne množica ljudi. In skoraj vsem je ustreženo.

Enako se nato dogaja tudi pred dvorano, ki je namenjena le za treninge. Čeprav Dončića od izstopa iz dvorane takrat od ekipnega avtobusa loči le nekaj metrov, se znova zvrstijo vsi tisti, ki bi radi prišli v stik s slovenskim asom.

Če se pošalimo, bi lahko dejali, da ima Luka v zadnjem času več težav z zapestjem tudi zaradi tega, ker podeli toliko podpisov.

Foto: Saša Despot obožoevalci Luke Dončića

Foto: Saša Despot obožoevalci Luke Dončića

Foto: Saša Despot obožoevalci Luke Dončića

Foto: Saša Despot obožoevalci Luke Dončića

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.