Šport > Košarka
9473 ogledov

To se dogaja vsakič, ko Luka stopi skozi vrata

obožoevalci Luke Dončića
1/13
Saša Despot
Pred hotelom, kjer prebivajo člani vseh reprezentanc, se zbirajo navijači, ki si želijo avtogram ali fotografijo z Luko Dončićem.

Giannis Antetokounmpo, Luka Dončić in Nikola Jokić so največji zvezdniki tokratnega evropskega prvenstva. Aktualni najkoristnejši igralec lige NBA je včeraj s Srbijo sicer doživel nepričakovan poraz proti Italiji in že ostal brez možnosti za eno od odličij, Grk in Slovenec pa sta se s svojima reprezentancama prebila v četrtfinale. To dejstvo bo razveselilo tudi vse tiste, ki si želijo fotografijo in avtogram prvega strelca Slovenije.

Dejstvo, da je Dončić znan po tem, da je skoraj vedno na voljo navijačem, še zlasti najmlajšim, je pred hotel s košarkarji pripeljalo marsikaterega ljubitelja košarke. Ti potrpežljivo čakajo na trenutek, ko bo skozi vrata stopil tudi superzvezdnik NBA moštva Dallas Mavericks. Ko se Luka naposled pojavi, se nanj zgrne množica ljudi. In skoraj vsem je ustreženo.

Enako se nato dogaja tudi pred dvorano, ki je namenjena le za treninge. Čeprav Dončića od izstopa iz dvorane takrat od ekipnega avtobusa loči le nekaj metrov, se znova zvrstijo vsi tisti, ki bi radi prišli v stik s slovenskim asom.

Če se pošalimo, bi lahko dejali, da ima Luka v zadnjem času več težav z zapestjem tudi zaradi tega, ker podeli toliko podpisov.

obožoevalci Luke Dončića | Avtor: Saša Despot Saša Despot

obožoevalci Luke Dončića | Avtor: Saša Despot Saša Despot

obožoevalci Luke Dončića | Avtor: Saša Despot Saša Despot

obožoevalci Luke Dončića | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice