Šport > Košarka
40618 ogledov

Je Dončićeva mama s to fotografijo razkrila resnico o odnosu s sinom?

Mirjam Poterbin Instagram
Ali je morda odnos med materjo in sinom vendarle drugačen, kot so to v zadnjih dneh prikazali ameriški mediji?

Medtem ko ameriški mediji poročajo o velikem sodnem sporu med slovenskim košarkarskim zvezdnikom Luko Dončićem in njegovo materjo Mirjam Poterbin, kateri želi prvi odvzeti vse pravice do svoje blagovne znamke, ga slednja vseeno zvesto bodri in spodbuja na Eurobasketu v Nemčiji, kjer Luka brani barve slovenske reprezentance.

Sloviti ameriški novinar Marc Stein se je namreč v minulih dneh razpisal, da je Dončić v torek vložil zahtevo pri ameriškem uradu za patente in blagovne znamke, s katero zahteva preklic registracije blagovne znamke Luka Doncic 7, ki je trenutno v lasti njegove matere Mirjam Poterbin.

Luka Dončić Ko zadiši denar Šport V boj za Dončićeve milijone še tretji igralec

Kot je bilo sprva razumeti, naj bi se zaradi pravic sprla Dončić in mama, a očitno temu ni povsem tako, temveč je po poročanju portala Necenzurirano za Dončićevo zahtevo kriv tretji igralec – Boris Požeg, nekdanji partner Poterbinove, na katerega naj bi slednja prenesla upravljanje vseh slovenskih podjetij, ki ekskluzivno tržijo blagovno znamko enega največjih zvezdnikov lige NBA.

In kakšen je torej odnos med Luko in njegovo materjo? Če sodimo po zadnjih objavah Poterbinove na socialnih omrežjih, je med njima čisto vse v najlepšem redu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mirjampoterbin

Skupaj z Lukovo babico je namreč obiskala zadnjo tekmo slovenske reprezentance, ko se je ta pomerila z Belgijci. Na tekmo pa sta prišli v prav posebni opravi, saj sta nosili Lukov dres, namesto priimka Dončić pa jima je na hrbtu pisalo "Mami" in "Babi".

Poterbinova je med polčasom preko Instagrama tudi objavila fotografijo, na kateri se vidi njuna oprema, zraven pa je dopisala "hvala za darilo". Ali je to pravi dokaz, da je v odnosu s sinom še vedno vse v najlepšem redu, pa presodite sami.

luka dončić mirjam poterbin Magazin Nemški tabloid: Luka Dončić se je z mamo sprl zaradi njenega partnerja mirjam poterbin Šport Mama Luke Dončića: Okoristiti se želijo z mojim sinom! dončić poterbin Ameriški mediji: Šport Luka v sporu z materjo, želi ji odvzeti vse pravice do...
Komentarjev 4
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:17 11.september 2022.

    Ob vseh besedah na račun spora Dončiča in njegove mame ste vsi mediji zamolčali, da želi prvi odvzeti vse pravice do svoje blagovne znamke modelu, ki je zdaj že bivši od Poterbinove in ne njen, torej lastni mami. In kar ...prikaži več na 1x potem stvari postanejo logične.

  • smoljo 16:25 11.september 2022.

    En voluhar,ko za Luko ni naredu nič,se steguje z kremplji po pravicah ...

  • suineg7878 13:36 11.september 2022.

    Prisle so pogledat ce bo ATM se kaj od sebe dal. :)

Sorodne novice