Šport > Košarka
434 ogledov

Žal je to bila edina trojka, ki jo je Dončić proti BiH zadel

Eurobasket 2022 Saša Despot
Kadar koli Luka Dončić stopi na parket, se o njem govori in predvsem tvita. Tudi tokrat je na tekmi z Bosno in Hercegovino poskrbel za kar nekaj vragolij ... Tu je ena od njih.

Slovenski košarkarski virtuoz Luka Dončić je v prvi četrtini tekme z Bosno in Hercegovino zadel spektakularno trojko, ki pa je prišla že po sodnikovem pisku, pred tem je bila že dosojena osebna napaka enemu od nasprotnikov, tako da ta trojka žal ni štela v točkovni nabor. Je pa to bila (žal) edina trojka, ki jo je Dončić na tekmi zadel. Uradna statistika je namreč na tekmi z Bosno in Hercegovino, ki jo je Slovenija v napeti končnici izgubila s 93:97, pokazala, da je Dončić ob doseženih 16 točkah zgrešil prav vseh osem poskusov za tri točke. 

Dončić je sicer bil izjemno razočaran nad predstavo Slovenije proti Bosni in Hercegovini. Mikrofoni in kamere so ga ob zaključku tekme ujele na eni od minut odmora, kako je z jezo vrgel plastenko, ob tem pa še sarkastično dodal soigralcem, da ne more verjeti, s kom se mučijo. Ker je pri tem uporabil tudi sočne kletvice, so bili nad njegovo potezo razočarani predvsem bosanski mediji ... Več o tem si lahko preberete tukaj.

Plaz kritik Šport Bosanci znoreli nad Dončićem: "Sramota za takšnega igralca"

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.