Šport > Košarka
23438 ogledov

Belgijski selektor nezadovoljen: Naj nam nehajo lagati!

EuroBasket 2022 Saša Despot
Belgijski selektor nezadovoljen s sojenjem v ključnih trenutkih dvoboja s Slovenijo.

Belgijska košarkarska reprezentanca je proti Sloveniji pokleknila šele v zadnji četrtini, ko se je četa Aleksandra Sekulića od tekmecev oddaljila z delnim izidom 17:0.

"Zelo sem ponosen na fante, zaslužili bi si več. Zraven smo bili 32 minut, povedli s 64:63, potem pa naredili dve napaki in bili takoj kaznovani, minus pet... Toda, veliko tednov poslušam o enakopravnosti, toda enakopravnost v košarki ne obstaja. Zelo ponosen sem na fante, čestitam Sloveniji," je dejal belgijski selektor Dario Gjergja in se obregnil ob sojenje. 

Na vprašanje, kaj je mislil z besedo enakopravnost, je Zadrčan na novinarski konferenci odgovoril: "Ste pameten človek, dobro veste, na kaj sem mislil."

Eurobasket 2022 Selektor, ki je živel v MB Šport "Kako zaustaviti Dončića? Zaklenili ga bomo v garderobo!"

Na vztrajno vrtanje je nato odgovoril konkretneje: "Mesece poslušam o 50:50 sojenju, da bo za vse enako, pošteno za vse. Pa ni! Naj nam nehajo lagati vsem skupaj!"

Eurobasket 2022 | Avtor: Saša Despot Saša Despot

EuroBasket 2022 Luka Dončić Šport Poskrbel za izjemen dosežek in po tekmi dejal: Zadel sem na loteriji EuroBasket 2022 SLO : BEL 88:72 Šport "Nisem čutil nobenega pritiska, potrebovali smo le par minut"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice