To se v NBA ni zgodilo več kot pol stoletja

Foto: Epa russel westbrook
"Gospod trojni dvojček" je poskrbel za novo zgodovinsko predstavo, kakršni nismo bili priča vse od časov legendarnega Wilta Chamberlaina.
Oglej si celoten članek

Ameriški košarkarski zvezdnik Russell Westbrook je v noči na sredo znova zablestel v polnem sijaju. Eden najbolj dominantnih igralcev v zadnjih letih je v noči na sredo za zmago njegove Oklahome nad jezerniki iz Los Angelesa s 119:103 prispeval 20 točk, 20 skokov in 21 podaj ter postal drugi košarkar v ligi NBA, ki mu je uspel tovrstni dosežek.

Le pokojni Wilt Chamberlain ima boljši tovrstni izkupiček od Westbrooka, ki je v tej sezoni dosegel že 31. trojni dvojček. Legendarni orjak pod obroči je davnega leta 1968 v dresu Philadelphie tekmecem iz Detroita nasul 22 točk, pobral 25 žog pod obema obročema in zbral 21 podaj.

"Dosežek 20+20+20 je za mojega brata Nipseyja. Počivaj v miru, brat moj," je vidno ganjen po današnjem dvoboju z jezerniki dejal Westbrook.

Obračun Pevca pred trgovino pokosili streli

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.