Šport > Košarka
1008 ogledov

To se v NBA ni zgodilo več kot pol stoletja

russel westbrook Epa
"Gospod trojni dvojček" je poskrbel za novo zgodovinsko predstavo, kakršni nismo bili priča vse od časov legendarnega Wilta Chamberlaina.

Ameriški košarkarski zvezdnik Russell Westbrook je v noči na sredo znova zablestel v polnem sijaju. Eden najbolj dominantnih igralcev v zadnjih letih je v noči na sredo za zmago njegove Oklahome nad jezerniki iz Los Angelesa s 119:103 prispeval 20 točk, 20 skokov in 21 podaj ter postal drugi košarkar v ligi NBA, ki mu je uspel tovrstni dosežek.

Le pokojni Wilt Chamberlain ima boljši tovrstni izkupiček od Westbrooka, ki je v tej sezoni dosegel že 31. trojni dvojček. Legendarni orjak pod obroči je davnega leta 1968 v dresu Philadelphie tekmecem iz Detroita nasul 22 točk, pobral 25 žog pod obema obročema in zbral 21 podaj.

"Dosežek 20+20+20 je za mojega brata Nipseyja. Počivaj v miru, brat moj," je vidno ganjen po današnjem dvoboju z jezerniki dejal Westbrook.

streljanje Strasbourg Obračun Magazin Pevca pred trgovino pokosili streli

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice