Šport > Košarka
630 ogledov

"Kralj James" ne bo več igral

LeBron James
LeBron James je že zaključil z letošnjo sezono.

Moštvo Los Angeles Lakers bo svojemu prvemu zvezdniku LeBronu Jamesu namenilo dodaten počitek, saj nanj ne računa več do konca sezone. Jezerniki so že prejšnji teden ostali brez možnosti za končnico.

Dallas Mavericks "Brez komentarja" Šport Hude obtožbe na račun Dončićevega zvezdniškega soigralca

Moštvo, ki je v rednem delu doslej zabeležilo 34 zmag in 42 porazov, je sporočilo, da se 34-letni superzvezdnik na preostalih šestih tekmah sezone ne bo vrnil na parket. "Po posvetu z zdravniki smo se odločili, da bo LeBron počival do konca sezone, s tem mu bomo omogočili, da popolnoma sanira poškodbo dimeljske mišice," je sporočil direktor kluba Magic Johnson.

V nedeljo ob 21.30 si lahko v neposrednem prenosu na SK1 ogledate obračun Oklahoma City Thunder - Dallas Mavericks.

James je v prvi sezoni za Jezernike zaradi omenjene poškodbe odigral le 55 od 82 tekem rednega dela, pri tem pa v povprečju dosegal 27,4 točke, 8,5 skoka in 8,3 podaje.

Kljub veliki okrepitvi v prejšnjem poletju se Jezerniki niso uspeli prebiti v končnico. Za Jamesa bo to prvič v 14 letih, da ne bo nastopil v zaključnih bojih lige NBA.

Goran Dragić Video Šport Dragić ključen za veliko zmago Miamija
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice