To se v tenisu še ni zgodilo, sodnica se je le čudila

Oglej si celoten članek

Priznana srbska teniška sodnica Marijana Veljović je v svoji karieri verjetno že doživela marskikaj, verjetno pa se še ni srečala z zahtevo igralke, da naj opozori njenega trenerja. To se je zgodilo na WTA turnirju Grampians Trophy u Melbournu.

Melbourne Žreb Slovencem ni bil naklonjen

Romunka Sorana Cirstea se je ob odmoru za igralke pri zaostanku s 3:6 in 0:3 na dvoboju z Američanko Ann Li obrnila na sodnico in želela pomoč: "A lahko opozorite mojega trenerja? Jaz sem tu, on pa ne preneha govoriti. Že desetkrat sem mu rekla naj utihne," je kazen za trenerja Carla Maesa zahtevala 72. igralka sveta.

"Od mene želiš, da opozorim tvjega trenerja?" se je čudila sodnica, nato pa dodala, da ji pravila tega pravzaprav ne dopuščajo: "Po pravilih lahko opozorim in kaznujem le tebe."

"Vem, ampak prosim vas, da mu rečete naj neha... ne morem ga več poslušati," je odvrnila Cirstea, ki je na koncu izgubila s 3:6 in 1:6.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.