Šport
49380 ogledov

To se v tenisu še ni zgodilo, sodnica se je le čudila

Sorana Cirstea

Priznana srbska teniška sodnica Marijana Veljović je v svoji karieri verjetno že doživela marskikaj, verjetno pa se še ni srečala z zahtevo igralke, da naj opozori njenega trenerja. To se je zgodilo na WTA turnirju Grampians Trophy u Melbournu.

kaja juvan Melbourne Šport Žreb Slovencem ni bil naklonjen

Romunka Sorana Cirstea se je ob odmoru za igralke pri zaostanku s 3:6 in 0:3 na dvoboju z Američanko Ann Li obrnila na sodnico in želela pomoč: "A lahko opozorite mojega trenerja? Jaz sem tu, on pa ne preneha govoriti. Že desetkrat sem mu rekla naj utihne," je kazen za trenerja Carla Maesa zahtevala 72. igralka sveta.

"Od mene želiš, da opozorim tvjega trenerja?" se je čudila sodnica, nato pa dodala, da ji pravila tega pravzaprav ne dopuščajo: "Po pravilih lahko opozorim in kaznujem le tebe."

"Vem, ampak prosim vas, da mu rečete naj neha... ne morem ga več poslušati," je odvrnila Cirstea, ki je na koncu izgubila s 3:6 in 1:6.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice