To se zgodi, če slavite na napačni tribuni

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Navijači Manchester Cityja niso poznali milosti do privrženca Liverpoola.
Oglej si celoten članek

V torek je Liverpool v gosteh ugnal Manchester City (1:2) in se s skupnim izidom 5:1 uvrstil v polfinale Lige prvakov.

Sodniška kraja Guardiola upravičeno znorel, nato pristal na tribuni

Potem, ko so po prvem polčasu "meščani" vodili z 1:0 in še upali na napredovanje, sta jih v drugem polčasu v črno zavila Mohammed Salah in Roberto Firmino.

Ob drugem golu gostov je svojo navijaško pripadnost pokazal eden od privržencev Liverpoola, ki je srečanje spremljal na tribuni, kjer so prevladovali ljubitelji čete Pepa Guardiole.

Njegovega slavja domačini niso sprejeli z razumevanjem, ampak so se ga lotili s pestmi. Padlo je nekaj težkih udarcev, vse skupaj je v objektiv ujela ena gladalk na stadionu Etihad. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:29 12. April 2018.

    kriva je športna zveza ker ima združene tribune, če bi bili ločeni nebi bilo tega.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.