To si je privoščil Cristiano Ronaldo

Foto: Profimedia
Portugalski zvezdnik je ljubitelj hitrih avtomobilov.
Oglej si celoten članek

Bugatti je na začetku marca v Ženevi predstavil najdražji avtomobil na svetu. To je model La Voiture Noire, slednji je bil ocenjen na 11 milijonov evrov.

Tržnica Iličić blesti, Inter bi zanj zapravil milijone

Gre za edini primerek vozila, ki je bilo izdelano ob 110. obletnici ustanovitve podjetja. La Voiture Noire ima 1500 konjskih moči v osemlitrskem quadturbo motorju. Ima šest izpušnih cevi, karoserija je ročno izdelana, prvič pa je Bugatti na kakšnega od svojih modelov vstavil LED luči.

Kmalu po predstavitvi je bilo vozilo prodano za neverjetnih 16,5 milijona evrov, kupec pa naj bi bil, po poročanju italijanskih in španskih medijev, nihče drug kot Cristiano Ronaldo.

Portugalec v svoji zbirki že ima dva prestižna Bugattija, leta 2017 si je privoščil Chirona. V njegovem voznem parku so tudi Bugatti Veyron, Ferrari F12, Mercedes-AMG S65 Coupe, Lamborghini Aventador, Rolls-Royce Ghost in še nekaj "skromnejših" Audijev, Bentleyev in Porschejev.

Ponosen Ronaldo stopil medmrežje: "To so moje male princese"

Foto: Profimedia Bugatti La Voiture Noire

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:46 30. April 2019.

    A gre to čez "ležešega policaja"?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.