Šport > Nogomet
2853 ogledov

Iličić blesti, Inter bi zanj zapravil milijone

Josip Iličić
Slovenski reprezentant ima za seboj odlično sezono in je vzbudil zanimanje bogatejših klubov.

Atalanta je v ponedeljek zvečer gostila Udinese in po zmagi (2:0) skočila na četrto mesto, ki ob koncu sezone vodi v Ligo prvakov. Do konca Serie A so še štiri tekme in moštvo iz Bergama je v odličnem položaju za naskok na evropsko elito.

Josip Iličić Atalanta Coppa Italia Šport Slovenec svoj klub popeljal do zgodovinske priložnosti

Gonilna sila Atalante je slovenski reprezentant Josip Iličić. Slednji je v vseh tekmovanjih zbral 12 golov in deset asistenc, samo v italijanskem prvenstvu je prispeval 11 golov in sedem podaj. Na dvoboju proti Udineseju zaradi poškodbe sicer ni zaigral, gotovo pa bo največji adut črno-modrih v končnici sezone, ko bo Atalanta igrala tudi v finalu italijanskega pokala proti Laziu.

Iličić je bil v preteklosti že tarča največjih klubov Apeninskega polotoka, dobre predstave so ga kljub enaintridesetim letom spet naredile zanimivega za velikane. 

Spletni portal Calciomercato je poročal o domnevnem zanimanju milanskega Interja za usluge spretnega Gorenjca. Omenjeni medij je zapisal, da pri Interju, katerega član je Samir Handanović, Iličića vidijo kot potencialno zamenjavo za odhajajočega Hrvata Ivana Perišića.

Za Iličića, ki je v zimskem prestopnem roku vzbudil zanimanje AS Rome, naj bi bil Inter pripravljen ponuditi med 15 in 20 milijonov evrov.

Cristiano Ronaldo Foto Šport Interjevi navijači se na epski način pošalili z Juventusom
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.