To so najboljša prehitevanja v letu 2021

Foto: Epa
Foto: Epa
Za nami je pestra sezona formule 1, polna tveganih manevrov.
Oglej si celoten članek

Obiskovalci spletne strani in družbenih kanalov formule 1 lahko vsako leto glasujejo za najboljše prehitevanje sezone. Letos je bila izbira zares velika.

Pogrešan Ali Hamilton molči, ker zapušča F1? Toto Wolff odgovarja

Največ glasov je dobil Lando Norris, ki je s svojim McLarnom v Monzi domiselno ugnal Ferrarijevega voznika Charlesa Leclerca.

Na drugo mesto se je zvrstila zgodovinska poteza Maxa Verstappna v petem zavoju zadnjega kroga zadnje dirke v Abu Dabiju, ko je za seboj pustil Lewisa Hamiltona in osvojil svoj prvi naslov svetovnega prvaka.

Najboljših deset prehitevanj sezone si lahko ogledate NA TEJ POVEZAVI.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.