To so podrobnosti Neymarjeve pogodbe: letalo, vila ...

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ne bo mu hudo.
Oglej si celoten članek

Enaintridesetletni Neymar naj bi kmalu postal nogometaš savdijskega Al-Hilala. Za dve sezoni na arabskem polotoku bo dobil 320 milijonov dolarjev.

V prestopu bo do lepe vsote prišel tudi PSG, ki bo vknjižil 100 milijonov. Pariški velikan bo tako prejel nekaj manj kot polovico denarja, ki ga je leta 2017 namenil za prestop brazilskega napadalca iz Barcelone, ko je Neymar ob odškodnini 222 milijonov evrov postal najdržaji nogometaš na svetu. Za Parižane je nato v šestih letih odigral le 186 tekem, več kot 100 jih je izpustil zaradi poškodb, vsak njegov odigrani dvoboj pa je tako PSG stal več kot milijon evrov, pri tem pa niti ne upoštevamo astronomske plače.

Tudi zdaj bo Neymar, ki je vpleten v najdražji prestop izven Evrope, bogato zaslužil. Ob plači bo imel na razpolago privatno letalo, luksuzno vilo z osebjem, dobil pa bo tudi 80 tisoč evrov bonusa za vsako zmago Al-Hilala. Poleg tega bo z vsako objavo na socialnih omrežjih, ki bo promovirala Savdsko Arabijo, prejel pol milijona evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.