Šport > Nogomet
5874 ogledov

To so podrobnosti Neymarjeve pogodbe: letalo, vila ...

Neymar Profimedia
Ne bo mu hudo.

Enaintridesetletni Neymar naj bi kmalu postal nogometaš savdijskega Al-Hilala. Za dve sezoni na arabskem polotoku bo dobil 320 milijonov dolarjev.

V prestopu bo do lepe vsote prišel tudi PSG, ki bo vknjižil 100 milijonov. Pariški velikan bo tako prejel nekaj manj kot polovico denarja, ki ga je leta 2017 namenil za prestop brazilskega napadalca iz Barcelone, ko je Neymar ob odškodnini 222 milijonov evrov postal najdržaji nogometaš na svetu. Za Parižane je nato v šestih letih odigral le 186 tekem, več kot 100 jih je izpustil zaradi poškodb, vsak njegov odigrani dvoboj pa je tako PSG stal več kot milijon evrov, pri tem pa niti ne upoštevamo astronomske plače.

Tudi zdaj bo Neymar, ki je vpleten v najdražji prestop izven Evrope, bogato zaslužil. Ob plači bo imel na razpolago privatno letalo, luksuzno vilo z osebjem, dobil pa bo tudi 80 tisoč evrov bonusa za vsako zmago Al-Hilala. Poleg tega bo z vsako objavo na socialnih omrežjih, ki bo promovirala Savdsko Arabijo, prejel pol milijona evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice