Šport > Nogomet
452 ogledov

Kakšen udarec za PSG! Tako huda je poškodba Neymarja

Neymar Profimedia
Neymar je zaradi zvina gležnja vprašljiv za tekmo lige prvakov.

Zvezdnik pariškega PSG Brazilec Neymar je zaradi zvina gležnja vprašljiv za povratno tekmo osmine finala lige prvakov z nemškim Bayernom 8. marca. Prva tekma v Parizu se je končala z minimalno zmago Bavarcev (0:1), je poročala francoska tiskovna agencija AFP.

Iz pariškega kluba so po opravljanih pregledih posredovali informacije o zdravstvenem stanju brazilskega napadalca. Zvezdnik PSG si je poškodoval vezi v desnem gležnju, so v torek sporočili iz Paris Saint-Germaina.

Enaintridesetletnega Neymarja so zaradi poškodbe gležnja odnesli z igrišča na nosilih v drugem polčasu nedeljske tekme, na kateri je PSG v francoski prvi ligi s 4:3 odpravil Lille.

Neymar Poškodba zvezdnika Šport Trener PSG-a našel krivca za Neymarjevo poškodbo: "To ni nesreča!" Key Alves Uf, kakšen kiks Šport Neymar jo je želel spraviti v posteljo, a storil kardinalno napako Sergio Ramos Sramota! Šport Besni Sergio Ramos po porazu fizično napadel fotografa Lionel Messi Liga prvakov Šport Centimetri ločili PSG od izenačenja, poleg Bayerna slavil tudi Milan
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice