Šport > Nogomet
1726 ogledov

Trener PSG-a našel krivca za Neymarjevo poškodbo: "To ni nesreča!"

Neymar Profimedia
Galtier je za poškodbo Neymarja okrivil natrpan razpored obveznosti.

Trener francoskega nogometnega prvaka PSG Christophe Galtier je za novo poškodbo zvezdnika Neymarja, ki si je na nedeljski prvenstveni tekmi proti Lillu (4:3) zvil gleženj, pripisal preveč natrpanemu urniku.

Lionel Messi Francija Šport Messi v 95. minuti rešil PSG, Neymar v solzah z igrišča

Neymar je nedeljsko tekmo zaradi poškodbe na nosilih zapustil v 51. minuti, za zdaj še ni znano, za kako resno poškodbo gre. "To ni nesreča. Vedno obstajajo razlogi za poškodbe, v tem primeru pa je to razpored oziroma serija tekem," je dejal Galtier.

Neymar, ki je bil strelec drugega zadetka za pariški klub v 17. minuti, se je poškodoval na začetku drugega polčasa po trku z branilcem Lilla, Benjaminom Andrejem. Za zdaj še ni znano, kako resna je poškodba, iz kluba pa so sporočili, da bo Neymar v naslednjih 48 urah opravil dodatne preglede.

Key Alves Uf, kakšen kiks Šport Neymar jo je želel spraviti v posteljo, a storil kardinalno napako

Neymar si je isti gleženj poškodoval na svetovnem prvenstvu v Katarju konec lanskega leta in zaradi te poškodbe na dveh tekmah za Brazilijo ni igral.

Poškodba Neymarja je prišla v neprijetnem trenutku za PSG, navaja agencija Reuters, saj PSG kmalu čaka povratna tekma osmine finala lige prvakov proti Bayernu, Parižani pa so na prvi tekmi prejšnji teden izgubili z 0:1.

Sergio Ramos Sramota! Šport Besni Sergio Ramos po porazu fizično napadel fotografa
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.