Šport > Nogomet
5618 ogledov

Superzvezdnik se je javno opravičil, ker je prevaral nosečo partnerko

Neymar Profimedia
Neymar se je partnerki Bruni Biancardi, s katero pričakujeta otroka, zaradi domnevne prevare javno opravičil prek družbenih omrežij.

Le dan za tem, ko so brazilski mediji pisali o domnevnem dogovoru med Neymarjem in Bruno Biancardi, češ da nogometašu pod posebnimi pogoji (seks s kondomom, brez poljubov na usta, vse skupaj pa mora biti diskretno) izbranka dovoli flirtati in seksati z drugimi dekleti, se je brazilski nogometni virtuoz na svojem družbenem omrežju Instagram javno opravičil svoji izbranki, in sicer kot namigujejo tuji mediji zaradi domnevne prevare.

Neymar v svojem zapisu nikjer ni omenil nezvestobe, a so se govorice o tem začele pojavljati v brazilskih medijih že pred dnevi. V sredo pa je Brazilec na družbenem omrežju Instagram zapisal, da je poskušal "opravičiti neopravičljivo". 

"Vidim, koliko vsega je na tebi, kako zelo si trpela zaradi tega in kako zelo si želiš biti ob meni," je sporočil Biancardijevi. "In tudi jaz želim biti ob tebi, naredil sem napako, izneveril sem se ti," je v čustvenem zapisu še pojasnil nogometaš.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

"Vse to se je dotaknilo enega od najpomembnejših ljudi v mojem življenju. Žensko, ki je sanjala o tem, da bo stala ob meni, mamo mojega otroka. Dotaknilo se je njene družine, ki je zdaj moja družina. Dotaknilo se je njenega zasebnega življenja v tako posebnem trenutku, v času, ko bo postala mama," je nadaljeval.

Bruna Biancardi | Avtor: Profimedia Profimedia

"Bru, že sem se opravičil za svoje napake, za nepotrebno izpostavljanje (v medijih, op. p.), toda čutim dolžnost, da se ti opravičim javno. Če je zasebna stvar prišla v javnost, bi moralo tudi opravičilo biti javno," je še dodal.

Neymar je dodal, da si ne predstavlja življenja brez svoje partnerice. Čeprav ne ve, ali se bo vse skupaj izšlo, je dodal, da je prepričan, da si želi poskusiti. "Najin skupni cilj bo prevladal, najina ljubezen do otroka bo zmagala, naša skupna ljubezen nas bo naredila močnejše," je zaključil v zapisu, ob katerem je objavil skupno fotografijo z Bruno.

In s kom naj bi Neymar prevaral nosečo partnerko? Gre za blogerko Fernando Campos, s katero naj bi se pred desetimi dnevi srečal v luksuznem apartmaju. A čeprav naj bi Neymar imel dovoljenje za varanje, pa naj bi prekršil enega od treh temeljev dogovora in to je diskretnost. Vse skupaj je tako prišlo v medije in močno prizadelo nosečo partnerko, ki je v trenutnem stanju še toliko bolj čustveno občutljiva.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar jate
    jate 17:24 22.junij 2023.

    ma ke osladno ah dajte dajte kr neki