Šport > Nogomet
16980 ogledov

Zvezdnik spet v težavah: zgradil umetno jezero, obiskala ga je policija

Neymarjevo posestvo Reševalni pas/Twitter
Neymar spet polni stolpce medijev, tokrat zaradi gradnje svojega luksuznega prebivališča na svojem posestvu v Braziliji. Na vrata mu je zaradi opustošenja gozda in gradnje umetnega jezera v površini 1000 kvadratnih metrov potrkala tudi policija.

Pred dnevi je brazilski nogometni superzvezdnik Neymar dvignil prah z javnim opravičilom zaročenki Bruni Biancardi, potem ko jo je prevaral, zdaj pa se o njem v tujih medijih spet na veliko piše, in sicer zaradi tega ker naj bi na svojem posestvu gradil vsepoprek in pri tem močno opustošil naravo. Lokalni prebivalci ga obtožujejo opustošenja narave, zaradi česar mu je na dom potrkala tudi policija in zaustavila gradnjo, poročajo brazilski mediji.  

Zračni posnetki Neymarjevega posestva, ki jih je objavil brazilski Choquei, prikazujejo Neymarjevo veleposestvo, ki se bohoti s stezo za karting, odbojkarskim, košarkarskim, teniškim in drugimi igrišči ter z več bazeni in drugimi objekti za sproščanje. A največja težava, ki je zmotila domačine, je gradnja umetnega jezera v površini 1000 kvadratnih metrov, poročajo tamkajšnji mediji. 

Da bi zgradil umetno jezero, je Neymar dal posekati precejšen del gozda, izkopal je veliko zemlje in kamenja, s čimer je želel celo preusmeriti tok reke. Kot poroča omenjeni portal, so lokalni naravovarstveniki Neymarju naložile kazen, obiskala pa ga je tudi policija. Z njimi se je na posestvo soočil Neymarjev oče, ki že skozi celotno kariero Brazilca velja za njegovega "varuha" in človeka, ki ga rešuje iz težav. Debata s policijo naj bi bila tako burna, da so Neymarjevega celo priprli, dodajo nekateri mediji. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.