To vest so čakali tisoči

Foto: Epa
Foto: Epa
Vzpodbudne vesti Dallas Mavericksa.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić je vse bližje vrnitvi v kader Dallas Mavericks v severnoameriški košarkarski ligi NBA, poroča ESPN. Novinar ameriške medijske hiše Tim MacMahon je namreč sporočil, da je 20-letni Ljubljančan opravil trening pet na pet z Dallasom in upa, da bo dobil priložnost že v noči iz srede na četrtek proti Sacramentu.

Dončić je po poročanju spletne strani Rotoworld prvič opravil vaje pet na pet v trening dvorani teličkov, kar kaže na njegovo skorajšnjo vrnitev na parket najmočnejše košarkarske lige na svetu. Pred tem je bil Dončićev status vprašljiv celo za tekmo vseh zvezd v Chicagu, ki pa je po zadnjih informacijah iz ZDA ne bo izpustil.

Telički so v današnjem obračunu proti Utahu zabeležili še četrti poraz (119:123) na sedmi tekmi po Dončićevi ponovni poškodbi desnega gležnja, ki jo je staknil konec januarja na treningu. Zasedajo pa sedmo mesto zahodne konference (32-22).

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.