Šport
6066 ogledov

To vest so čakali tisoči

luka dončić Epa
Vzpodbudne vesti Dallas Mavericksa.

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić je vse bližje vrnitvi v kader Dallas Mavericks v severnoameriški košarkarski ligi NBA, poroča ESPN. Novinar ameriške medijske hiše Tim MacMahon je namreč sporočil, da je 20-letni Ljubljančan opravil trening pet na pet z Dallasom in upa, da bo dobil priložnost že v noči iz srede na četrtek proti Sacramentu.

Dončić je po poročanju spletne strani Rotoworld prvič opravil vaje pet na pet v trening dvorani teličkov, kar kaže na njegovo skorajšnjo vrnitev na parket najmočnejše košarkarske lige na svetu. Pred tem je bil Dončićev status vprašljiv celo za tekmo vseh zvezd v Chicagu, ki pa je po zadnjih informacijah iz ZDA ne bo izpustil.

Telički so v današnjem obračunu proti Utahu zabeležili še četrti poraz (119:123) na sedmi tekmi po Dončićevi ponovni poškodbi desnega gležnja, ki jo je staknil konec januarja na treningu. Zasedajo pa sedmo mesto zahodne konference (32-22).

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.