Šport > Košarka
12162 ogledov

"Dončićev status se lahko spremeni"

Luka Dončić Reševalni pas/Twitter
Luka Dončić naj bi bil zelo blizu vrnitve na parket.

Košarkarji Dallasa bodo ponoči gostili ekipo Utah Jazz, obstaja pa nekaj možnosti, da bi se na parket vrnil tudi Luka Dončić. Ta je moral zaradi poškodbe gležnja že drugič v sezoni izpustiti nekaj tekem.

Mladi slovenski zvezdnik je bil sicer včeraj še na seznamu poškodovanih. "Dončićeva zmožnost igranja bi se lahko spremenila še danes, a bomo videli," je sicer na twitterju zapisal Bobby Karalla, ki v teksaškem klubu skrbi za digitalne vsebine.

Slovenec bi bil lahko tako na voljo trenerju Ricku Carlislu že na prihajajočem obračunu, velika verjetnost pa je, da bo zaigral na sredini tekmi (ob 2.30 v četrtek po slovenskem času) proti Sacramentu. "Luki gre dobro. Upam, da bo lahko zaigral še pred All-Star premorom. To so moje želje. Ni stoodstotno, da se bo vrnil, a vsi v klubu si to želimo," je bil sicer previdno optimističen že konec tedna trener Dallasa.

V četrtek bosta v NBA sicer še dve tekmi, že v petek pa se bo začel All-Star vikend. Vsaj uradno pri franšizi iz Dallasa ne bi imeli nič proti, če bi se Dončić na parket vrnil prav na vikendu vseh zvezd.

 

Komentarjev 1
  • ofclotun 19:50 10.februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Sorodne novice