Todt in delegati na varnem

Foto: EPA
Foto: EPA
Mednarodna avtomobilistična zveza (FIA) je potrdila, da v grozovitem potresu, ki je v soboto prizadel Nepal, ni bil poškodovan noben komisar krovne motošportne organizacije.
Oglej si celoten članek

Regionalnega športnega kongresa v nepalski prestolnici Katmandu se je udeležilo 45 delegatov iz 14 držav na čelu s predsednikom Mednarodne avtomobilistične zveze (FIA) Jeanom Todtom.

Območje je v soboto prizadel silovit potres z magnitudo 7,9 in žariščem 81 kilometrov severozahodno od nepalske prestolnice. Naravna katastrofa je terjala več kot 3000 življenj, FIA pa je potrdila, da med žrtvami ni delegatov. ''Vsi člani FIE so na varnem,'' so zapisali v izjavi.

''Posledica potresa v Nepalu, zaradi katerega je življenje izgubilo tako veliko število ljudi, so uničujoče. FIA v imenu širše skupnost motošporta izreka iskrene sožalje prebivalcem Nepala - naše misli so z njimi v teh težkih trenutkih, ko se spopadajo s tragedijo. V prihodnjih dneh bo FIA pregledala, kakšne so možnosti za ustanovitev dobrodelnega sklada za pomoč Nepalcem, ki bodo poskušali ponovno zgraditi svoja življenja,'' dodaja FIA.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.